Service afbeelding

Service

Ik wil snel naar….

Advies over hypotheken
Advies over verzekeringen
Maak een afspraak

J&R Adviesgroep – Juridisch

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij J&R Adviesgroep werken we dan ook alleen met gecertificeerde medewerkers en samenwerkingspartners en houden we met periodieke scholing onze kennis actueel. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het juiste advies. En in ons gezellige kantoor middenin het centrum van Schijndel schenken we ook nog eens heerlijke koffie. Kom je langs?

kijk snel verder…

Privacy statement
We staan voor je klaar vanuit ons kantoor in Schijndel en Sint-Oedenrode!
Samenwerkingen

Samenwerkingen

Vertrouwd, voor de beste prijs!

J&R Adviesgroep werkt nauw samen met verschillende partijen binnen de branche. Samen zorgen we voor het best passende advies.

Tevreden klant aan het woord...

Tevreden klant aan het woord…

Wat ongelooflijk blij ben ik dat ik getipt ben door John Sigmans om met Ruud in zee te gaan. Met een deadline van een week heeft J&R Adviesgroep het voor elkaar gekregen wat mijn huidige bank in 7 maanden niet gelukt is. Met een kleine vermelding erbij dat ik daar al 23 jaar klant was en ervan overtuigd was dat dit zeker goed zou komen wat ook telkens bevestigd werd. In plaats van meedenken/ meewerken werd het steeds meer tegenwerken met al mijn zekerheden die ik als onderpand wilde geven bleef mijn huidige bank steevast volharden alleen maar inkomen te checken, ik heb echt alles aangedragen. Maar 23 jaar relatie (en de totale opbouw), daar werd niet naar gekeken. Dat werden de laatste 3 jaar waarvan 1.5 jaar corona. Toen kwam Ruud op mijn pad en een week later door super hard en kundig werk was mijn hypotheek een feit. Ruud nogmaals super bedankt, dit ga ik nooit meer vergeten en zal je zeker aanbevelen bij al mijn kennissen en vrienden.

John van de Langenberg

Helder advies nodig?

Helder advies nodig?

Wij verdiepen ons in je verhaal en kijken verder dan de financiering!

Neem contact op!