Over ons afbeelding

Over ons

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek

Met passie voor ons vak verdiepen we ons in jouw verhaal!

Kennismaken?
Maatwerk

Maatwerk

We kijken niet alleen naar wat niet kan, maar juist naar wat wél kan!

Geef mij advies!
Begeleiding

Begeleiding

Uitstekende service met totale ontzorging!

Laat het ons weten!

J&R Adviesgroep is sinds 2018 een begrip in Schijndel (gemeente Meijerijstad). Hét hypotheek advieskantoor waar helder, deskundig en professioneel advies wordt gegeven over hypotheken en verzekeringen.

J&R Adviesgroep staat garant voor:

  • Deskundig & helder advies
  • Uitstekende service met totale ontzorging
  • Nauwkeurig met aandacht voor jouw verhaal
  • Maatwerk met dat stapje extra
  • Afspraak = afspraak, hierin doen we geen concessies!
Hét hypotheek advieskantoor van Schijndel en omstreken
Maatwerk

Maatwerk

Wij kijken niet alleen naar wat niet kan, maar vooral naar wat wél kan. We verzorgen dan ook veel maatwerk-trajecten bij geldverstrekkers. Maatwerk vormt de basis van wat je werkelijk aan hypotheek kunt opnemen en door hier goed naar te kijken kun je mogelijk meer hypotheek opnemen dan via de “reguliere” weg.

Meer weten? 
Ervaring & Expertise

Ervaring & Expertise

Stelregel in Nederland is dat je niet meer hypotheek kunt opnemen dan dat je inkomen toelaat. Deze standaard berekeningen kun je ook zelf uitvoeren. Echter is onze ervaring (en inmiddels ook expertise) dat door het starten van een maatwerktraject we met een goede onderbouwing en bewijsmateriaal aantoonbaar maken dat er financieel meer opties zijn dan de ‘standaard’ berekening. De kans bestaat dat de geldverstrekker bereid is meer hypotheek te verstrekken. Dit kan voor  iedere doelgroep heel interessant zijn.

Wat betekent dit voor jou?
Écht onafhankelijk

Écht onafhankelijk

Onafhankelijk is voor J&R Adviesgroep dan ook écht onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan een product of dienstverlening van een geldverstrekker, maar kijken juiste welk product of dienstverlening het beste bij jou past Wij werken nauw samen met derde partijen zoals notarissen en taxateurs waardoor we niet alleen het beste product, maar ook voordelige tarieven kunnen bieden.

Wil je weten met wie we samenwerken?

Ons team

Wij werken met een team van enthousiaste, vakbekwame en soms wat eigenwijze mensen. Wij geloven dat geen uitdaging te groot is om jou te voorzien van het beste advies, service en ontzorging bij de diverse financiële (hypotheek)vraagstukken. Met grote passie voor het vak verdiepen we ons in jouw verhaal. Leer ons team kennen!

Ruud van Grinsven
Ik zet me voor 100% in voor jouw doelen

Ruud van Grinsven

Directeur

Hoi, mijn naam is Ruud van Grinsven en ik ben de R van J&R Adviesgroep. In april 2018 ben ik samen met John J&R Adviesgroep begonnen. Als onafhankelijk adviesbureau staan wij klaar voor al je vragen over hypotheken: van je eerste aankoop tot het opnemen van overwaarde, het verlagen van je maandlasten of de aankoop van een beleggingspand. We gaan geen uitdaging uit de weg en doen graag nét dat stapje (of twee) extra voor je om tot de best mogelijke financiering te komen. Het persoonlijk contact met jou als klant en het positief afronden van je hypotheekaanvraag maakt het voor mij elke dag een feestje om te mogen werken. Samen met mijn team sta ik voor je klaar om je te ontzorgen. Graag tot ziens bij ons op kantoor!

Tel nr: 073-2032057
E-mail: Ruud@jradviesgroep.nl 

John van Kemenade

Directeur

Hoi, mijn naam is John van Kemenade en ik ben de J van J&R Adviesgroep. Ik ga inmiddels al heel wat jaren mee in hypotheken-land, dus geen vraagstuk is mij te gek. Met mijn jarenlange ervaring weet ik welke weg je het beste kunt bewandelen om tot de beste hypotheek te komen. Ik ga dit traject graag met je aan en neem je alle zorg uit handen. Naast J&R Adviesgroep, sta ik ook aan het hoofd van Van Kemenade Advies. Hier voorzie ik je van alle denkbare verzekeringen en schadepakketten. Ook daarvoor kun je dus bij ons terecht. Ik informeer je er graag verder over tijdens een oriënterend gesprek. Graag tot ziens!

Tel nr: 073-2032057
E-mail: John@jradviesgroep.nl 

John van Kemenade
De juiste ervaring om jou te adviseren!
Angelique van Berkel
Voor jou zet ik dat stapje extra

Angelique van Berkel

Steun en toeverlaat

Hallo, mijn naam is Angelique van Berkel en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij J&R Adviesgroep. Hiervoor was ik werkzaam ik op een makelaarskantoor, waardoor ik mijn kennis over het aankopen van een woning voort kan zetten.

Ik zorg er o.a. voor dat de afspraken met de hypotheekadviseurs ingepland worden, de benodigde stukken voor je hypotheek worden opgevraagd, controleer of de juiste documenten in ons bezit zijn, onderhoud contact met de notarissen en taxateurs: kortom, ik zorg er voor dat de administratieve kant positief afgewikkeld wordt. Grote kans dat we via de telefoon of via de mail contact hebben, maar ik heet je ook graag welkom bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!

Tel nr: 073-2032057
E-mail: Angelique@jradviesgroep.nl

Dylan School

Adviseur

Hallo mijn naam is Dylan School. Sinds juni 2022 als hypotheekadviseur werkzaam bij het geweldige team van J&R adviesgroep. Wij zijn een onafhankelijk kantoor waardoor wij de keuze hebben uit meerdere geldverstrekkers. Dit biedt ons de ruimte een best passende hypotheek voor jou te kunnen verzorgen. Het contact met ons willen we zo laagdrempelig mogelijk houden en de communicatie transparant.  We denken graag in mogelijkheden. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om en gaan graag met de banken in gesprek voor de best passende hypotheek voor jou. Samen met team J&R adviesgroep willen we jou uitnodigen voor een hypotheekgesprek op kantoor. Zien we jou snel?

Tel nr: 073-2032057
E-mail: Dylan@jradviesgroep.nl

Dylan School
Voor deskundig en persoonlijk advies
Onze werkwijze

Stappenplan

Persoonlijk gesprek

 

Bekijk het stappenplan

Samenwerking & ontzorging

Bekijk het stappenplan

Begeleiding & afronding

Bekijk het stappenplan
Tevreden klant aan het woord...

Tevreden klant aan het woord…

Via vrienden terecht gekomen bij J&R  Adviesgroep. Wij wilden graag onze hypotheek aanpassen maar dat bleek niet zo eenvoudig te zijn vanwege een ingebouwde clausule. Dankzij een vastberaden inzet van jullie is het uiteindelijk toch gelukt om de juiste hypotheek voor ons te vinden en hebben we onze hypotheek over kunnen sluiten met ook nog eens een veel lagere rente. Wij zijn jullie super dankbaar en raden iedereen aan om bij jullie advies te vragen over een hypotheek of wat te doen met overwaarde van je huis.

Robert en Femke

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? lees dan snel verder!

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen. Heb je een andere vraag? Laat het ons dan weten via: info@jradviesgroep.nl

Klik hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen

Tot snel!

Tot snel!

Wij staan klaar vanuit ons prachtige kantoor middenin het centrum van Schijndel om kennis met je te maken! Kom je langs voor een kopje koffie?
We vertellen je graag meer!

Ik wil vrijblijvend kennismaken