Stappenplan

Stap voor stap...
We doen het samen!

Stap voor stap…

Welkom bij J&R Adviesgroep!

Stap voor stap, een goede aanpak!

Wij staan voor deskundig, persoonlijk én onafhankelijk advies met de juiste begeleiding.

We verdiepen ons in je verhaal en kijken verder dan de financiering. We kijken vooral naar wat wél kan. En dat doen we sámen.

Stap 1: Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op je situatie, je wensen en vooral ook je vragen. Onze deskundige adviseurs proberen op voorhand al zoveel mogelijk informatie te geven om helderheid te scheppen. Vervolgens gaan we aan de slag met een passend voorstel.

We gaan op zoek naar de best passende oplossing voor jouw situatie met behulp van onze samenwerkingspartners. Daarnaast bekijken wij welke geldverstrekker in jouw situatie het beste product levert. Doordat we al jarenlange goede relaties met hen hebben opgebouwd kunnen we vaak snel gunstige mogelijkheden presenteren.

Afspraak = afspraak! We komen bij je terug met een passend voorstel binnen de afgesproken termijn. En heb je een spoedaanvraag? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. We laten mooie kansen niet schieten door bureaucratie en zetten ons voor 200% in om jouw doelen te behalen!

Op zoek naar de best passende oplossing

Stap 2: Samenwerking & ontzorging

Heb je de keuze gemaakt om met ons samen te werken? Gefeliciteerd!

Wij gaan alles in werking zetten om de opdracht te laten slagen. Wij regelen alle communicatie en zorgen voor de juiste documentatie.

Laat het maar aan ons over, ons team zal je volledig ontzorgen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Gefeliciteerd! we gaan samenwerken aan jouw doelen

Stap 3: Begeleiding & afronding

Zo lang het traject loopt zullen we je intensief begeleiden. Heb je een koopcontract ontvangen? Geen enkel probleem – wij lezen even mee of er geen gekke dingen in vermeld staan. We zetten continue dat stapje extra zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

En is het traject afgerond? Ook dan staan we bij vragen voor je klaar. En natuurlijk evalueren we graag samen met jou onze dienstverlening. We kijken terug maar ook vooruit!

Wil je beleggen?
Voor iedere doelgroep de juiste aanpak
Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor deskundig, persoonlijk en onafhankelijk advies mét de juiste begeleiding?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking! Zien we je snel?

Ja, ik wil kennismaken!